Her er noen samarbeidspartnere av OMS Selskapslokaler:

Sverre Sætre Konditori

Bryllupskaken er den store finalen, en drøm av smak og dekorasjoner, like løfterik som dagen selv. Sverre Sætre Konditori er et håndverkskonditori som bygger på tradisjoner og naturlige råvarer. De følger sesongens råvarer i større grad enn det som er vanlig i norske konditorier, noe som gjør at deres produkter varierer fra årstid til årstid. Denne forandringen fryder både de som jobber med råvarene, og alle som spiser det de lager. Her ser du smakebiter av det vi kan by på.
Skjermbilde 2014-01-15 kl. 15.19.32

Storgaten Blomster

En spesiell dag krever en spesiell dekor. La våre faglærte dekoratører hjelpe deg å komponere en brudebukett som avspeiler deg, og dekor til pynting av kirke og selskapslokaler som gir dere et vakkert minne for resten av livet. Vi har både Norsk, Svensk og Nordisk mester i vår stab.  Ta kontakt med oss for å avtale brudetime. Storgatens Blomsterhandel

 

Oslo Militære Samfund

Christiania Militære Samfund ble stiftet 1. mars 1825 av en gruppe subalterne offiserer. Stifterne var kaptein Jacob Gerhard Meydell, som også var den første formann, kaptein Jens Christian Blich og premierløytnant Thomas Edvard von Westen Sydow. I 1925 ble navnet endret fra Christiania Militære Samfund til Oslo Militære Samfund (OMS). Lovens innhold er i ånd som i 1825. Samfundet har i dag ca. 1700 medlemmer.

Lærlingekompaniet

Selskapslokaler Oslo Militære Samfund er stolt av å være en aktiv lærlingebedrift. Vi har lærlinger både i Servitørfaget og i Kokkefaget. Våre lærlinger får sin solide fagutdanning hos oss i sammarbeid med Lærlingekompaniet. 

Facebook

Følg Oslo Militære Samfund på Facebook!