Praktiske konferanselokaler sentralt i Oslo.

15 omsI elegant nyromantisk stil er Oslo Militære Samfunds konferanselokaler en liten hverdagsluksus til en rimelig pris. Våre konferanselokaler sentralt i Oslo passer ypperlig til alle typer konferanser til alle typer bedrifter. Vi er oppad begrenset til 160 mennesker, men ellers er det ingen begrensinger i utstyr eller muligheter.

Som nevnt er våre konferanselokaler svært sentralt i Oslo, med kort gåtur til nærmeste T-bane-, trikk- og bussholdeplass. Til og med lokale ferger stopper i nærheten. Med et par minutters gåavstand til Akershus Festning og Kvadraturen, tilhører bygget Oslos muligens vakreste hjørne. Vår erfaring er at konferanser arrangert hos Oslo Militære Samfund blir en stor suksess både i utbytte og opplevelse.

Lokaler

02 omsVåre konferanselokaler har alt du trenger til kurs og konferanse. Vi kan tilby prosjektor og lerret, trådløst nettverk, faste og trådløse mikrofoner, flippover og om nødvendig ekstra lys, lyd, mikrofoner og monitorer og mye mer. Vi tilbyr kompetanse og ekstrautstyr etter ønske, slik at dine konferanser blir best mulig. Nettopp siden vi holder til så sentralt i Oslo, er det meste av ekstrautstyr kort unna, så selv om vi ikke har det du trenger, kan vi skaffe det.

Her kan du se våre konferansepakker.

Vi har til sammen 9 konferanselokaler: 3 saler og 6 små grupperom. Vi setter opp kapasitet i salene i tre klassiske sittealternativer: Klasserom (stoler med bord foran), Kinosal (bare stoler) og Hestesko (Bord formet som en U eller hestesko).

Store festsal

–          Klasserom: 80 personer

–          Kinosal: 160 personer

–          Hestesko: 45 personer

Spisesal 1. etasje

–          Klasserom: 30 personer

–          Kinosal: 60 personer

–          Hestesko: 30 personer

Lille festsal

–          Klasserom: 30 personer

–          Kinosal: 60 personer

–          Hestesko: 25 personer

6 grupperom / små møterom for inntil 10 personer.

Send Forespørsel

0-10 Personer10-60 Personer60-160 Personer

Vennligst fyll inn koden under

captcha