Fine bryllupslokaler sentralt i Oslo.

bryllupslokalerMed sin stolte historie, sitt vakre interiør og flotte beliggenhet er Oslo Militære Samfund et glimrende sted for bryllup. Det er et vakkert, intimt sted med egen hage, hvor alle gjør sitt for at den store dagen skal bli spesiell. Det skader heller ikke at denne perlen ligger sentralt i Oslo, og er lett å komme til for alle gjester.

I tillegg ligger Oslo Militære Samfunds lokaler i nærheten av ærverdige Akershus slottskirke, som er hovedkirken til forsvaret og som har røtter tilbake til Håkon V Magnussons tid. Akershus slottskirke er ideell til å få en vakker vielse.

Velger du oss som bryllupslokaler, er din festdag i trygge hender. Vi har lange tradisjoner i å arrangere, planlegge og gjennomføre bryllup. Våre erfarne medarbeidere vil hjelpe til med å skape det perfekte bryllup for deg. Vi gjør rommene og salene våre om til bryllupslokaler i din stil, pyntet med blomsterdekor, hvite duker og skinnende kandelabre, eller, om ønskelig, noe helt annet.

Våre kokker lager førsteklasses mat i årstidens beste råvarer, og alle passer på at alt er klart i tide. Nærmere bestemt i din tide. Så om det blir litt forsinket, takler vi det fint. Det kan skje den beste.

Dersom du ikke får mulighet til å bruke Akershus slottskirke, kan Lille Festsal også brukes til vielse. Fordelen med å velge Oslo Militære Samfunds lokaler til bryllupslokaler er at alt kan foregå ett sted. Store Festsal og Bernadottesalen er egnet til som bryllupslokaler til den store festen. Salene har kapasitet til opp til 200 gjester.

Konferanselokaler

Våre lokaler ligger svært nær Akershus Festning, som er et populært sted å ta brudebilder. Dette passer naturligvis svært bra dersom du skal ha vielse i Akershus Slottskirke, men det er uansett en kort gåtur fra våre lokaler.

Enda Oslo Militære Samfunds lokaler ligger sentralt i Oslo, er det godt med parkeringsmuligheter i nærheten. I tillegg er det lett å komme seg til våre lokaler med all transport. Vi ligger nær Aker Brygge, Stortinget T-banestasjon og flere buss- og trikkeholdeplasser.

Send Forespørsel

0-10 Personer10-60 Personer60-160 Personer

Vennligst fyll inn koden under

captcha